palyazat1

A vállalatunk megalapítását követő első évtizedben profiljaink körében a sárgaréz alapú termékek gyártása dominált. Mára ezt háttérbe szorította a CNC technológia megjelenése, az az iránti megnövekedett igény, illetve a piac átalakulása. Legújabb technológiaként a víz-, gáz-, és fűtési rendszerekhez előállított réz alkatrészeket az utóbbi években felváltották a műanyag alapú, olcsó és könnyen szerelhető külföldi alkatrészek. Ezen okokból a réz megmunkálásával foglalkozó üzletágunk bizonyos mértékű leépítésére kényszerültünk, átalakítottuk üzletpolitikánkat. Mindazonáltal nem vonultunk ki teljes mértékben erről a piacról, továbbra is gyártunk ilyen rendszerekhez alkatrészeket, habár termékpalettánk nagyjából már csak harmada egykori önmagának. A sárgarézből készített csőidomok teljes formatervezését és gyártását végezzük, a különböző sárgaréz szerelvények, csőidomok, fittingek előgyártmányait melegsajtolással, kokillaöntéssel készülnek üzemeinkben, ahol forgácsolással nyerik el végső formájukat.

Sárgaréz alapú termékeinket számos, a műanyag alapú technológiával szemben rendelkező előnyük miatt gyártjuk tovább. Habár a műanyag termékeket egyre több szerelő választja, ennek ellenére a sárgaréz alapú termékek nem szorultak ki teljesen a piacról. Az alábbiakban megtekintheti a réz alapú termékek előnyeit a műanyag alkatrészekkel szemben:

  • nem sérül magas hőmérsékleten, míg a műanyag csőidomok ~94°C-ig szavatoltak
  • lényegesen nagyobb mechanikai szilárdság: a réz alkatrészek tartósabban állnak ellen a mechanikai behatásoknak
  • hosszabb élettartam: a jól összeszerelt réz alkatrészek a fenti tulajdonságoknak köszönhetően legalább 30-40 éven át megbízhatón látják el feladatukat

Géppark:

  • 8 forgácsoló célgép
  • 5 db sajtológép (50-250 t-ig)

Alább megtekintheti jelenlegi termékeink katalógusát. A képekre kattintva megtekintheti a további részleteket, adatokat, méreteket.

Látogatók

Oldalainkat 165 vendég böngészi

Nyelvek

Minőségbiztosítás

Go to top