palyazat1

Az Európai Unió és a Magyar Állam által finanszírozott pályázati projekt keretében egy univerzális marógép beszerzése valósult meg.

Vállalatunk CNC részlege elfoglalta helyét az újonnan megépült 600 m2-es csarnokunkban.

2015-ben főleg a saját üzemünkben keletkezett forgács kezelése okozta problémák -amiket több hasonló profilú vállalkozásnál is tapasztatunk- megoldására kifejlesztettünk egy hidraulikus készüléket, amely az általunk gyártott speciális hombárokat a targoncák hidraulikus rendszerére csatlakozva képes kiüríteni a targonca fülkéjéből vezérleve. A szerkezetet a gödöllői Szent István Egyetem szakértői csapata honosította. További információ

Az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával beszereztünk egy darab DOOSAN CNC megmunkáló központot.

2013-ban berendeztük mérőlaborunkat, ahol munkatársaink az elkészült munkadarabokat ezredes pontossággal ellenőrizhetik a rendelkezésre álló berendezések segítségével. További információ

2007-ben megvásároltunk 2 db új Deckel Maho gépet, ezzel létrehozva CNC üzletágunkat, melyet a jövőben egyik fő profilunkká kívánunk alakítani.

Megvásárolt gépek:

2013 második felében megvásároltuk a Leadwell T6 típusú CNC megmunkáló gépet, a COORD3 ARES NT-L 10.7.5 CNC koordináta mérőgépet, illetve a Leeb Hardness Tester HLJ-2100 hordozható keménységmérő készüléket. A projekt az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás segítségével valósult meg.

A 2015-ös évben egy új Deckel Maho DMU 60T típusú géppel bővítettük CNC részlegünket, így jelenleg 9 CNC gép áll ügyfeleink rendelkezésére.

2012 utolsó negyedévében az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás segítségével beszereztük a Pinnacle AX 450 típusú CNC megmunkáló központot.

2015. júniusában megvásároltunk egy használt ZAYER 3000 BF3 NC gépet, mellyel tovább növeltük gyártókapacitásunkat.

2013-ban bevezettük vállalatunknál a Commit Kft. Windirect nevű vállalatirányítási rendszerét, hogy ügyfeleink megelégedésére vállalatunk még inkább hatékonyabban végezhesse munkáját. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Látogatók

Oldalainkat 222 vendég böngészi

Nyelvek

Minőségbiztosítás

Go to top