palyazat1

Az Európai Unió és a Magyar Állam által finanszírozott pályázati projekt keretében egy DOOSAN CNC eszterga beszerzése valósult meg.

Az Európai Unió és a Magyar Állam által finanszírozott pályázati projekt keretében egy univerzális marógép beszerzése valósult meg.

2015. júniusában megvásároltunk egy használt ZAYER 3000 BF3 NC gépet, mellyel tovább növeltük gyártókapacitásunkat.

Vállalatunk CNC részlege elfoglalta helyét az újonnan megépült 600 m2-es csarnokunkban.

2015-ben főleg a saját üzemünkben keletkezett forgács kezelése okozta problémák -amiket több hasonló profilú vállalkozásnál is tapasztatunk- megoldására kifejlesztettünk egy hidraulikus készüléket, amely az általunk gyártott speciális hombárokat a targoncák hidraulikus rendszerére csatlakozva képes kiüríteni a targonca fülkéjéből vezérleve. A szerkezetet a gödöllői Szent István Egyetem szakértői csapata honosította. További információ

Az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával beszereztünk egy darab DOOSAN CNC megmunkáló központot.

2013-ban berendeztük mérőlaborunkat, ahol munkatársaink az elkészült munkadarabokat ezredes pontossággal ellenőrizhetik a rendelkezésre álló berendezések segítségével. További információ

2007-ben megvásároltunk 2 db új Deckel Maho gépet, ezzel létrehozva CNC üzletágunkat, melyet a jövőben egyik fő profilunkká kívánunk alakítani.

Megvásárolt gépek:

2013 második felében megvásároltuk a Leadwell T6 típusú CNC megmunkáló gépet, a COORD3 ARES NT-L 10.7.5 CNC koordináta mérőgépet, illetve a Leeb Hardness Tester HLJ-2100 hordozható keménységmérő készüléket. A projekt az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás segítségével valósult meg.

A 2015-ös évben egy új Deckel Maho DMU 60T típusú géppel bővítettük CNC részlegünket, így jelenleg 9 CNC gép áll ügyfeleink rendelkezésére.

2012 utolsó negyedévében az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás segítségével beszereztük a Pinnacle AX 450 típusú CNC megmunkáló központot.

Látogatók

Oldalainkat 166 vendég böngészi

Nyelvek

Minőségbiztosítás

Go to top