palyazat1

A vállalat 1989-ben Farkas István vezetésével alapult. Kezdetben egy 70 m2-es műhely jelentette a székhelyet, mindössze egy munkatárssal, és egy kezdetleges gépparkkal zajlott a forgácsolás. Rövidesen, a vállalkozás beindulását követően már saját öntödével rendelkezve folytak a munkálatok, ezáltal lehetővé téve a tevékenységi kör bővítését, a sárgaréz fittingek gyártásának képében. A folyamatos fejlesztéseknek, és a létszámnövekedésnek köszönhetően 1995-ben kinőve az addigi műhelyet, gépgyártásban verhetetlen cégünk átköltözött a jelenlegi telephelyére.farkaskftcnc.hu.uj

A megnövekedett igényeknek eleget téve az új telephelyen már egy nagyobb öntöde, illetve egy kovácsoló üzem állt rendelkezésre azon tömegtermékek számára, melyek precízebb megmunkálási technológiát igényeltek. A forgácsoló gépparkot tekintve számos automata működésű célgép került megvásárlásra, illetve összeszerelésre. Ettől kezdve vállalkozásunk számtalan nemzetközi kapcsolatra sikeresen szert tett, melyeket a mai napig kiválóan ápol. 2008-ban az addig 2300 m2-es csarnokok alapterületét 800 m2-rel bővítettük, így immáron 3100 m2-en folyik a fémmegmunkálás.

Cégünk pályázatok segítségével több számítógép vezérlésű megmunkáló központot vásárolt, így jelentősen bővítettük szolgáltatásaink listáját, ezáltal mind az egyedi, mind a tömegtermékeket precízebben,  jobb minőségben tudjuk előállítani. Ezen fejlesztéseknek köszönhetően nemcsak gyorsabban és pontosabban folynak a munkafolyamatok, de lehetővé vált az előző években még lehetetlennek tűnő feladatok elvégzése is. Új megmunkáló központok segítségével olyan nem mindennapi kéréseknek is eleget tehettünk, mint egy fémbe mart dombormű, vagy épp egy fém sakktábla elkészítése. A gyártás precizitásának növekedése megkövetelte, hogy 2013-ban berendezésre kerüljön egy klimatizált mérőlabor, ahol az elkészült munkadarabokat rendkívül precízen lehetséges ellenőrizni, számítógépek segítségével. Ugyanebben az évben beüzemelésre került a tisztaságvizsgáló labor is, ahol ugyancsak klimatizált, pormentes környezetben folynak a tisztaságvizsgálati mérések, az ezt igénylő ügyfelek számára.

A jelenleg több mint 40 munkatársat foglalkoztató vállalkozásunk számos tevékenységi körben helyt áll, mint az alkatrészgyártás vagy az orvosi eszközök gyártása. Megrendeléseink teljesítésekor az elsődleges szempont, hogy szakembereink legjobb tudásával, korszerű, modern gépparkunkkal, valamint a folyamatos minőségellenőrzéssel biztosítsuk megrendelőinknek a legkiemelkedőbb színvonalat. Ha megbízható, szerszámgyártásban jártas céget keres, mi vagyunk a partnere!

Bemutatkozás.pdf

Látogatók

Oldalainkat 124 vendég böngészi

Nyelvek

Minőségbiztosítás

Go to top